Hvorfor vender folk tilbake til Ryanair?

 

De som ikke er så kritiske til Ryanair legger blant annet vekt på at det er et av de mest punktlige, om ikke det mest punktlige, flyselskap i Europa. Har man reist med selskapet så vil man vite at de har gjort et stort nummer av nettopp det. Det ljomer nemlig en voldsom fanfare gjennom kabinen for å markere at man har landet i henhold til tabell. Forklaringen på punktligheten kan blant annet ligge i at de stort sett trafikkerer små flyplasser der trafikken ikke er så stor, slik at det er lett å få slot for både start og landing. Ikke desto mindre teller det mye å vite at man kommer frem i tide.

Det hevdes også at det er helt i verdenstoppen når det gjelder miljøvennlighet og det er ikke umulig at det stemmer. De har nemlig en veldig ny flåte av moderne fly, som brenner relativt lite drivstoff. Også dette er noe som teller for en moderne reisende.

Også må man jo nevne de lave prisene, selv om de ikke skiller seg så dramatisk ut på det området som de gjorde før. De er ikke alltid billigere enn Norwegian eller andre lavprisselskap lenger.

 

azalea