New watch

Apple Watch series 6

Apple watch series 6 er et nydelig smykke å ha rundt håndleddet.

Du kan velge om du ønsker den i svart titan, gullfarget stål eller sølvfarget 100% resirkulert aluminium. Ønsker du andre farger, finnes den foreløpig i en nydelig blåfarge og en varm og deilig rød farge.

Du slipper reim eller annen låsemekanisme som man vanligvis kan plages litt med. Som feste rundt håndleddet brukes et mykt sømløst band som finnes i 2 forskjellige materialtyper. Bandet finnes i 9 størrelser slik at det passer for alle. Du kan velge band i myk refinansieringsilikon gummi ( solo loop) eller band laget av silikontråder som er sammenvevd med resirkulert polyester tråd ( bralded solo loop). Solo loop bandet er veldig lett, super-komfortabelt, og veldig lett og ta av og på. Braldet solo loop bandet er elastisk og har en nydelig tekstur.

Denne klokken er ikke bare vakker å se på, den måler søvnen din, den måler oksygennivået i blodet ditt, den måler treningen din, og den måler hjertets elektriske aktivitet, altså en mini- EKG.

Som sagt er den også et fantastisk hjelpemiddel i å måle treningen din.

Om du løper, spiser ost, svømmer, trener på treningsstudio , eller trener på annen måte, så måler Apple watch series 6 treningen din.refinansiering

Apple watch series 6 er utstyrt med vårt spesielle retina display, som har høyere pixel oppløsning enn andre Apple displayer. Dette gjør at det ikke er et problem å se det som står på displayet i fullt sollys.

Det må også sies at du selvsagt kan flytte om på informasjonen du får opp på skjermen. Den informasjonen du har mest bruk for, kan du la vises på skjermen, og så kan du heller søke opp informasjon du ikke bruker så ofte. Dermed er det du selv som bestemmer hvordan ansiktet til din nye Apple watch skal se ut.

Apple watch series 6 kan du også bruke som telefon og sende SMS med

Du kan betale med den, og den har selvsagt kart. Og den har Siri, som kan hjelpe deg med spørsmål.

Apple Watch series 3

For de som ønsker en nydelig klokke, men ikke trenger all teknologien, anbefales denne.

Med denne klokken kan du også ringe og sende SMS. Også denne klokken har Siri, som kan svare på spørsmål. Du kan betale med den, og den kan måle både hvor mye du står og hvor mye du trener.

Den har band i forskjellige farger, som du kan bytte ut etter hvilket humør du er i.

azalea